Urheilu

Lahti palkitsee olympiamenestyjiä

Lahdessa jääkiekkoa ja Hollolassa ringetteä pelannut Ella Viitasuo on yksi Pyeongchangin olympialaisten palkituista lahtelaistaustaisista onnistujista. Kuva: Mirja Hussain

Lahden kaupunki myöntää lahtelaisille, lahtelaistaustaisille sekä Lahdessa harjoitteleville ja toimiville Etelä-Korean talviolympialaisten mitalisteille tunnustuspalkintoja kiitoksena kaupungin urheilumaineen edistämisestä.

Palkinnon arvo on 1 000 euroa saavutettua mitalia kohden, joten maastohiihdon olympiahopean ja kaksi pronssia voittaneelle Krista Pärmäkoskelle Lahden kaupunki lahjoittaa 3 000 euroa. Pärmäkoski edustaa Ikaalisten urheilijoita, mutta asuu ja harjoittelee Lahdessa.

Naisten jääkiekon pronssijoukkueessa pelannut Ella Viitasuo on lahtelaistaustainen urheilija, hänelle kaupunki antaa 1 000 euron tunnustuksen, samoin joukkuetta valmentaneille Pasi Mustoselle ja Kari Elorannalle, jotka molemmat ovat Lahdessa vaikuttavia jääkiekkovalmentajia.

Tunnustukset luovutetaan Salpausselän kisoissa sunnuntaina 4.3. naisten 10 km perinteisen kukituksen jälkeen noin klo 13.20.

Aatu Raninen
aatu.raninen@uusilahti.fi
@

Suosittelemme