Urheilu

Veikkausliiga käyntiin 8. huhtikuuta - tiedossa paljon viikonloppupelejä

Uuden keinonurmen saanut Kisapuisto toimii FC Lahden kotiotteluiden näyttämönä tulevana kesänä, lukuun ottamatta kansainvälisiä otteluita. Kuva: Sami Kuusivirta

Veikkausliigan kauden 2018 julkistetussa otteluohjelmassa FC Lahden pelit alkavat sunnuntaina 8. huhtikuuta kotiottelulla Kisapuistossa, jossa se pelaa tulevan kesän Veikkausliigan kotiottelut. Vastustajaksi avaukseen saapuu liiganousija TPS.

Liiga on tuttuun tapaan 33 ottelun mittainen, ja tällä kaudella FC Lahden vuoro on pelata 17 kotiottelua ja 16 vierasottelua. FC Lahti pelaa otteluistaan nyt peräti 20 viikonloppuiltoina perjantaisin, lauantaisin tai sunnuntaisin.

Eurooppa-liiga karsinnat alkavat näillä näkymin heinäkuun puolivälissä. Europelinsä FC Lahti pelaa Kisapuiston sijaan Lahden Stadionilla.

- - -

Lauantaina FC Lahti pelaa tänään lauantaina harjoitusottelun virolaista FC Floraa vastaan, ja testaa samalla portugalilaismaalivahti Mickael Meiraa. 23-vuotias Sportingin kasvatti on ollut tällä viikolla harjoituksissa testattavana, ja nähdään nyt ensi kertaa tositoimissa.

FC Lahden maalivahtiosastoon kuuluvat tällä erää myös nuoret Santeri Pakkanen ja Joona Tiainen.

Ottelu alkaa Mukkulan kuplahallissa kello 17, ja siihen on yleisöllä vapaa pääsy.

Aatu Raninen
aatu.raninen@uusilahti.fi

Suosittelemme