Urheilu

Kryptinen tiedote pimitti pidemmän sopimuksen

Pelicansin ensi kauden joukkueen rakennus on hyvällä mallilla, kun muun muassa kuvan Antti Tyrväinen (kesk.) ja Mikko Kousa sitoutuivat jatkamaan lahtelaisseurassa. Kuva: Sami Kuusivirta

Liigakauden keskivaiheilla Pelicans on päässyt pitkälle jo ensi kauden joukkueen rakentamisessa. Kenttäpelaajien sopimuksia on liki kolme kentällistä, ja niistä kenties merkittävimpänä julkaistiin keskiviikkona puolustaja Mikko Kousan jatkosopimus.

Pelicansin tekemä tiedote oli kuitenkin siinä määrin kryptinen, että myös Antti Tyrväisen, Nico Maneliuksen ja Roope Elimäen jatkosopimukset tulkittiin vuoden mittaisiksi.

- Kaks vuotta oli, Tyrväinen kuitenkin oikaisee omansa.

Keskushyökkääjäksi muovautunut ja kapteenin titteliä parhaillaan hallitseva Tyrväinen pysyy siis mastokaupungissa kevääseen 2020.

- Oli sinänsä helppo päätös, olen kokenut että täällä halutaan oikeasti menestyä ja organisaatio menee eteenpäin, ei tyydytä tiettyyn pisteeseen. Molempien osapuolten halu oli jatkaa.

28-vuotias Tyrväinen on ensi kauden sopimuspelaajista Kousan (29) jälkeen toiseksi vanhin. Entinen rasavilli muovautuu vähitellen kokeneeksi johtajatyypiksi.

- Hurjaltahan se kuulostaa, vastahan tästä on muutama vuosi kun hyppäsin liigajoukkueen mukaan. Ei siinä mitään, otetaan se tietynlainen vastuu joukkueen päivittäisestä tekemisestä, ja näytetään hyvää esimerkkiä. Olenhan minä vähän sellainen persoona, että tykkään olla äänessä, ja se on luontaista.

Pelicans-JYP

Tänään kello 18.30 Isku Areenalla.

Aatu Raninen
aatu.raninen@uusilahti.fi
@

Suosittelemme