Urheilu

Asukkaita kuullaan triathlon-kilpailusta

Ironman 70.3 -triathlonkilpailun pyöräreitti eristetään muulta liikenteeltä kisapäivän iltana 30.6. Kuva: Bullseye photography

Ensi kesäkuun lopussa 30.6. Lahdessa järjestettävän Ironman 70.3 -triathlonkilpailun organisaatio Finntriathlon järjestää kuulemistilaisuuksia, joissa alueen asukkaille ja yrityksille tiedotetaan kilpailun aiheuttamista poikkeusjärjestelyistä.

Ironmanin tapahtumakeskuksena on Lahden matkustajasatama ja Sibeliustalon ympäristö, mutta pyöräilyreitti kulkee myös Hollolan ja Kärkölän kuntien alueella. Kilpailussa uidaan 1,9 km, pyöräillään 90 km ja juostaan 21,1 km. Kilpailijoiden ja muiden teillä liikkujien turvallisuuden vuoksi pyöräreitti on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä pyöräilyn ajan aikavälillä 16-21.40. Tämä vaikuttaa alueen asukkaiden liikkumiseen.

Kuulemistilaisuudet seuraavasti: Lahdessa tiistaina 7.11. klo 18 Ravintola Lokissa, Hollolan KK keskiviikkona 8.11. klo 18 Vanhalla Kunnantuvalla ja Kärkölässä torstaina 9.11. klo 18 Kunnan viraston valtuustosalissa.

Aatu Raninen
aatu.raninen@uusilahti.fi

Suosittelemme