Urheilu

Laaksomaa jälleen rallimestari

Pasi Laaksomaa ja kartanlukija Ville Kantoluoto jätättivät Jani Laaksosta 46 sekuntia ja kolmanneksi ajanutta Kimmo Raitasta yli kaksi minuuttia. Kuva: Marko Kyöstilä

Lahtelainen ralliautoilija Pasi Laaksomaa yhdessä kartanlukijansa Ville Kantoluodon kanssa päätti Rally Trophy -sarjan mestaruuteen, joka on Laaksomaalle toinen peräkkäinen. Kausi päättyi viikonloppuna Keski-Suomessa ajetussa Riihivuori-Rallissa.

MM-rallistakin tutut soratiet eivät päästäneet parivaljakkoa suinkaan helpolla, vaan keskittymiskykyä mitattiin koko päivän ajan.

- Läheltä piti -tilanteita oli enemmän kuin omiin tarpeisiin. Reitti oli todella vaativa, Laaksomaa kertasi rallin luonnetta.

Lisäjännitystä toi se, ettei Volkswagen Polo toiminut aivan ongelmitta.

- Pari viimeistä erikoiskoetta meillä oli taas kytkimen kanssa ongelmia ja oli pakko paiskoa vaihteita sisään ”raakana”. Kyllähän se vähän hirvitti, että kestävätkö laitteet, mutta onneksi kestivät.

- Fiilikset ovat katossa mestaruudesta, suuret kiitokset koko meidän tiimille, huollolle ja kaikille mukana olleille, Laaksomaa kiitteli rallin lopuksi.

Suosittelemme