Urheilu

Kyykän Erkkareille Suomen mestaruus

Erkkareiden Valkoinen joukkue juhli oman lohkonsa voittoa Hämeenlinnassa.

FC Kuusysin Erkkareiden, eli erityisryhmän jalkapallojoukkueen, kausi huipentui lauantaina pelattuun toiseen SM-osaturnaukseen. Valkoinen joukkue voitti oman A-lohkonsa häviämättä ainuttakaan peliä, ja Sininen joukkue taisteli itsensä D-lohkossa hopealle.

- Tämän eteen on tehty vuosia töitä kesät talvet ja nyt se vihdoin palkittiin. Jo pitkään mukana olleena voin luvata, ettei matkalle ole mahtunut yhtään tylsää treeniä taikka totista pelimatkaa. On ollut pettymyksiäkin, mutta suurimmalta osin onnistumisia ja erinomaisia suorituksia. Huikeaa yhdessäoloa, aitoa iloa ja välillä tosi aitoa potutustakin, kuvailee Erkkareiden joukkueenjohtaja Jarmo Pelli, joka on toiminut myös erkkareiden valmentajana useamman vuoden ajan.

Erkkareiden valmentajat Ida Mäkelä ja Jere Virinsalo ovat onnellisia, että saavat valmentaa tätä joukkuetta:

- Olemme etuoikeutettuja, kun olemme saaneet joukkueen, jonka kanssa on tehty pohjatyötä vuosien ajan. Vihdoin työn tulos palkittiin ja kiitos siitä kuuluu kaikille valmentajille ja taustajoukoille vuosien varsilta, sekä erityisesti pelaajille, jotka ovat jaksaneet tehdä töitä kovalla asenteella ja itseluottamuksella, Virinsalo kommentoi.

Suosittelemme