Urheilu

Pelicansin toipilaat ovat parantuneet - tällä kokoonpanolla joukkue harjoitteli maanantaina

Pahan loukkaantumissuman selättäneen Pelicansin harjoituksissa oli maanantaina vihdoin täydet viisi kentällistä pelaajia. Mukana olivat täysipainoisesti mm. Jukurit-ottelusta puuttuneet puolustajat Mikko Kousa, Justin Hodgman ja Ben Blood.

Keskiviikkona pudotuspeliurakkansa KalPaa vastaan aloittava Pelicans harjoitteli tänään Isku Areenalla lähes täyden miehistön voimin viidellä kentällisellä.

Monet runkosarjan lopulla loukkaantuneina tai toipilaina olevat pelaajat ovat tervehtyneet, tai ainakaan terveystilanne ei ole niin huono, että se estäisi täysipainoista harjoittelua ja pelaamista.

Maanantain aamuharjoitukset sisälsivät monipuolisesti hyökkäys/puolustusalueen pelaamista 3vs3 ja 5vs5-harjoitteilla, vauhdikkaampia kiertoharjoituksia läpiajoihin, täyden kentän viisikkopelaamista sekä lopuksi ylivoiman harjoittelua.

Kokoonpanossa ykkösketjuna jatkaa tuttuun tapaan trio Erkinjuntti - J. Tyrväinen - Sopanen ja kakkosketjuna alkukauden tehonyrkki Koivisto - Siikonen - Kangasniemi.

Mielenkiintoisena vitjana aamujäillä nähtiin kolmikko Poulsen - Hodgman - Vartiainen, eli kaksi puolustavampaa pelaajaa kanadalaistaituri Hodgmanin rinnalla. Neljänteen ketjuun oli laitettu A. Tyrväinen - Heino - Rekonen. Ylimääräisen hyökkääjän paikkaa kärkkyvät Björninen, Elimäki ja Alanne.

Myös puolustuksessa jalkeilla ovat tärkeimmät pelaajat. Pakkipareina maanantaina olivat Manelius - Kousa, Pöyhönen - Leimu, Blood - Lassen sekä Puistola - Rukajärvi.

Maalivahdit Rämö ja Juvonen ovat täydessä iskussa, ja kolmantena virettään pitää yllä Voutilainen.

Kuopioon Pelicans matkustaa tiistaina päivällä, yöpyy kaupungissa ja käy aamujäällä Niiralan Montussa, kertoi päävalmentaja Petri Matikainen.

Perjantain kotiottelun jälkeen joukkue puolestaan matkustaa Mikkeliin yöpymään, ja käy tarvittaessa lauantaina aamujäällä Jukureiden kotijäällä Kalevankankaalla ennen loppumatkaa Kuopioon.

Lisää pudotuspelien ennakointia keskiviikkona Uudessa Lahdessa.

Puolivälierät KalPa vs. Pelicans

ke 22.3. KalPa - Pelicans

pe 24.3. Pelicans - KalPa

la 25.3. KalPa - Pelicans

ma 27.3. Pelicans - KalPa

ke 29.3. KalPa - Pelicans (tarvittaessa)

pe 31.3. Pelicans - KalPa (tarvittaessa)

la 1.4. KalPa - Pelicans (tarvittaessa)

Aatu Raninen
aatu.raninen@uusilahti.fi

Suosittelemme