Lahesta

Lasten Lahti esillä pääkirjastossa - pienoismalli ja valokuvat näyttävät kotikaupunkia lasten silmin

Möysän kolmasluokkalaiset tekivät ryhmätyönä pienoismallin Lahdesta. Löydätkö Sibeliustalon tai historiallisen museon? Kuva: .

Lahden pääkirjastossa on esillä Möysän koulun kolmosluokkien ja Myllypohjan koulun kakkosluokkien oppilaiden näkemyksiä omasta kotikaupungistaan.

Möysäläiset ovat tehneet hienon pienoismallin. Myllypohjalaiset puolestaan ovat kuvanneet omilla kännykkäkameroillaan tunnelmia tämän kevään leirikoulusta, eri harrastuksistaan, eläimistä sekä lahtelaisesta luonnosta 30 valokuvaprintin verran. Valokuva- ja pienoismallinäyttely on esillä 3.11. saakka.

Lahti-Seuran ideoima Lasten Lahti -projekti jatkuu 1.11. Kino Iiriksessä. Siellä julkaistaan Lahti-Seuran Hollolan Lahti -lehden erikoisnumero Lasten Lahti, jossa on yllä mainittujen oppilaiden valokuvia ja tarinoita Lahdesta. Samassa tilaisuudessa esitetään lasten tekemistä videoklipeistä koostettu lyhyt video.

Projektin kolmas vaihe on verkkonäyttely lasten tekemistä maalauksista, joiden aiheena on Tulevaisuuden Lahti. Verkkonäyttely avautuu 1.12. osoitteessa www.lahtiseura.fi/lasten-lahti

Lahti -Seuran Lasten Lahti-projektin vetäjinä ovat toimineet Ulla Koskinen-Laine ja Ulla Lilius yhteistyössä Sauli Hirvosen kanssa.

Maisa Lappi

Suosittelemme