Lahesta

Veskun kavennukselle tyrmäys - kyselyn vastaajista 75 prosenttia vastusti kokeilua

Vesijärvenkadun liikennekokeiluun liittyvä lukijakyselymme herätti suurta mielenkiintoa ja vilkasta kommentointia. Kyselyyn tuli vajaan viikon aikana 830 vastausta. Vastausten  jakauma oli selvä: ehdotettua kokeilua vastusti 75 prosenttia vastaajista, kokeilun kannattajia oli 23 prosenttia ja kaksi prosenttia ei osannut sanoa kantaansa.

Yhteenveto vastauksista ja lukijakommenteista tänään ilmestyvässä Uudessa Lahdessa. Julkaisemme myös kaikki vastaukset sellaisenaan nettisivuillamme, lähes sensuroimattomina. Vain pari aivan alatyylisintä kaupungin virkamiehiin ja päättäjiin kohdistuvaa solvausta on karsittu pois. Kuten julkaistuistakin kommenteista näkyy, hanke herättää suuria tunteita.

Nettikyselymme kysymyksenasettelu oli tarkalleen seuraava: ”Vesijärvenkadulle on ehdotettu kokeilua, jonka myötä Kirkkokadun ja Lahdenkadun välisellä osuudella olisi yksi autokaista suuntaansa. Tien toiselle reunalle tulisi pyörätie ja toiselle reunalle parkkipaikkoja. Mitä mieltä olet kokeiluehdotuksesta?”. Kysely oli avoinna nettisivuillamme 18.–25.9

Täältä pääset lukemaan Veskun kokeilua kannattaneiden kommentteja.

Täältä pääset lukemaan Veskun kokeilua vastustaneiden kommentteja.

Tommi Berg
tommi.berg@uusilahti.fi

Suosittelemme