Lahesta

Kyllikintie täyttyy jälleen vanhan tavaran ystävistä

Kyllikintien kierrätystempaus levittäytyy tulevana viikonloppuna vuonna 2000 alkaneen perinteen mukaisesti koko Kyllikintien pituudelta. Suurkirpputorin, jätelavan ja lahjoitustavaran vastaanoton lisäksi luvassa on tekemistä ja toimintaa lapsille, arvotavaran tarjousmyyntiä, katukahvilaherkkuja, grillimakkaraa ja lettubaari sekä tietysti sitä kaikkein olennaisinta: urbaanikierrätyksen iloista menoa.

Kyllikintien Kierrätystempaus järjestetään Lahden Kiveriön Mansikkavuorella lauantaina 19.5. kello 10–14.

Suurkirpputorin myyntipöydiltä löytyy tavaraa jokaisen tarpeeseen. Myyntiin tulee muun muassa vanhaa Arabiaa, suomalaista lasia ja muita aarteita, huonekaluja ja sisustusrekvisiittaa, lastenvaatteita, -leluja ja -tarvikkeita sekä kankaita ja aikuisten vaatteita.

Multasormille tarjoutuu tilaisuus ostaa puutarhan perennoja ja kalamiehille kalastustarvikkeita. Laadukkaita käsitöitä puolestaan löytyy Lahden Lähimmäispalvelun myynti- ja esittelypisteestä.

Vuodesta 2009 Kyllikintien Kierrätystempaus on tarjonnut yleisölle mahdollisuuden paitsi tehdä kirpputorilöytöjä myös hankkiutua eroon itselle tarpeettomasta tavarasta.

Tempauksen monivuotinen yhteistyökumppani Kuusakoski oy toimittaa paikalle jätelavan, jonne yleisö voi tuoda metalliromua, autonrenkaita, sähkölaitteita, loisteputkia, akkuja ja paristoja.

Pelastusarmeija puolestaan vastaanottaa ehjää, siistiä ja puhdasta lahjoitustavaraa omilla kirpputoreillaan myytäväksi.

Keräilijöille Kyllikintien Kierrätystempaus on todellinen aarreaitta. Viime vuonna ensimmäisen kerran toteutettu arvotavaran tarjousmyynti sai niin hyvän vastaanoton, että se toteutetaan myös tänä vuonna. Punaisessa Pörssissä kirjallisia tarjouksia pääsee tekemään suomalaisesta taiteesta, antiikista, vanhasta Arabiasta ja muusta laadukkaasta tavarasta. Tarjoukset ovat sitovia, mutta myyjä pidättää itsellään oikeuden myös olla hyväksymättä yhtään tarjousta.

Perheen pienimpiäkään ei unohdeta. Kyllikintie 3:ssa lapsilla on mahdollisuus kokeilla tarkkuusammuntaa, ja Kyllikintie 18:ssa pikkuväki, ja miksei isompikin, voi ottaa kasvomaalauksia. Tapahtuman taustalla ei ole mitään yhdistystä, vaan sen järjestävät Kyllikintien omakotiasukkaat.

Suosittelemme