Lahesta

Tallinnan kiekkopelissä puidaan politiikkaakin - "Hämeen edunvalvontaa"

Moderni Tondiraban jäähalli tarjoaa puitteet myös politiikan pelikentälle. Tallinnassa lauantaina pelattavaan liigaotteluun on myyty kaikkiaan yli 4 000 pääsylippua. Kuva: Tondiraba Jäähall

Lahden ja Hämeenlinnan kaupungit tekevät "yhteishämäläistä edunvalvontaa" lauantaina Tallinnassa pelattavan jääkiekko-ottelun yhteydessä.

Kaupungit kutsuivat yhteistyössä vieraita Tondiraba Jäähallissa pelattavaan Pelicans-HPK-otteluun, ja kaupunkien tilaisuuteen osallistuu yhteensä 16 henkilöä.

Kaupungit tarjoavat osallistujille otteluelämyksen, ja osallistujat maksavat itse matka- ja majoituskustannukset. Tilaisuuden teemana on kaupunkipolitiikka, ja keskusteluja käydään muun muassa maakuntauudistuksen valmistelusta.

Lahden ja Hämeenlinnan kaupunkien edustajien lisäksi mukana ovat Hämeen kauppakamari, Hämeen ely-keskus sekä Päijät-Hämeen liitto. Lahdesta reissuun lähtevät kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta, kaupunginhallituksen puheenjohtajista Pekka Komu ja Juha Rostedt sekä yhteysjohtaja Mari Kuparinen.

Aatu Raninen
aatu.raninen@uusilahti.fi
@

Suosittelemme