Lahesta

Myllyvirta muuttaa Espooseen vielä tämän vuoden aikana

Jyrki Myllyvirta tuli Lahteen kaupunginjohtajaksi vuonna 2007 Mikkelistä. Nyt hänen matkansa jatkuu aiemmasta elämästä tutuille asuinseuduille Espooseen. Kuva: Mirja Hussain

Kaupunginjohtaja Jyrki Myllyvirta ilmoittaa tänään julkaisemassaan blogikirjoituksessa muuttavansa Espooseen vielä tämän vuoden aikana. Hän perustelee ratkaisuaan mm. perhesyillä.

"Olemme vaimoni kanssa päätyneet muuttamaan eteläiseen Espooseen metroradan varteen, parinsadan metrin päähän paikasta, jossa asuimme, kun lapsemme syntyivät. Samalla muutamme lastenlasten lähelle ja lähemmäksi muitakin sukulaisia. Käytännön ratkaisut etenivät niin nopeasti, että muutto toteutuu vielä tämän vuoden aikana, ja käyn kevään ajan Lahdessa työssä Espoosta. Siirryn pendelöijien kasvavaan joukkoon", Myllyvirta kirjoittaa.

"Ratkaisu ei ollut helppo, houkuttelevaa olisi ollut myös jäädä Lahteen. Nyt muutamme keskeneräiseen kaupunkiympäristöön. Emme kuitenkaan katoa Lahdesta. Neljän kuukauden työrupeama pitää meidät tiiviisti Lahdessa, ja sen jälkeen Lahden kulttuuri ja tapahtumat, palvelut ja tänne jäävät ystävät ovat yhdyssiteemme lahtelaiseen elämään".

Myllyvirran blogikirjoitus löytyy täältä.

Tommi Berg
tommi.berg@uusilahti.fi

Suosittelemme