Lahesta

Myös Cheap ilmoittaa lopettavansa, viimeisellä keikalla "Ledit sammuu" - katso myös nukketeatterin video "Bemarit on ikuisia"

Musiikkimaailman merkittävät uutiset saavat jatkoa. Lahtelainen nukketeatteri Niveltämö kertoo tiedotteessaan, että kulttimaineeseen biisillään “Bemarit on ikuisia” noussut räppäri Cheap lopettaa uransa.

- Tää jatkuva suosio alkaa olee liian rankkaa ja mä oon niinku jo antanut kaikkeni, Cheap kertoi Nukketeatteri Niveltämön toimistolla pidetyssä lehdistötilaisuudessa tiistaina 21.11.2017.

Cheapin manageri, alias Mamageri, on pahoillaan, että tieto Cheapin lopettamisesta joutui median tietoon liian aikaisin. Lahden kaupunginteatterissa parhaillaan esitettävän Niveltämön Nukkemusikaalin tähdet olivat vuotaneet tiedon Cheapin lopettamisesta ja jättikonsertista Radio Voiman sekä Yle Lahden radiohaastatteluissa.

- Ne on nyt niin olevinaan siellä Nukkemusikaalin castissa, kun ovat saaneet hyvää palautetta siitä näytelmästä, että luulevat olevansa parempia kuin muut. Mut kyllä nekin sieltä vielä tippuu!, Cheap kommentoi vuotoa.

- Tällä alalla, siis nukketeatterissa, on niin kovat paineet menestyä. Ja sit kun sä menestyt, niin toiset nuket heittää sun päälle vaan kuraa eikä arvosta yhtään. Se on rankkaa.

Cheapin viimeinen keikka Ledit sammuu pidetään Lahdessa, Ravintola Tirrassa lauantaina 25.8.2018. Lippuja on pian myynnissä Nukketeatteri Niveltämön kautta.

- Vikalle keikalle mahtuu n. 70 000 katsojaa, Cheap kommentoi elokuun keikkaa.

Kyseltäessä yleisöarvion suuria lukuja Cheap myöntää:

- Keksin luvut omasta päästäni. Sori siitä. Mut seriously, jos kaikki fanit ei mahdu niin voin pitää toisen keikan esim. perjantaina.

Cheapin viimeisen keikan tiimoilta liikkuu huhuja, että keikalle olisi tulossa vierailemaan myös edesmennyt David Bawie.

- David on mun hyvä kamu, voi olla että se pistäytyy fiittaamas. Kuolema ei meille nukeille ole mikään este, ei edes hidaste. Ja onhan sinne keikalle tulossa paljon vierailijoita, DJ Immuniteetti nyt ainakin ja muitakin, mut en vielä kerro ketä kaikkia, Cheap myhäilee salaperäisen näköisenä.

Cheapin viimeinen keikka on herättänyt paljon huomiota ja fanit ovat pahoillaan uutisesta. Nukkemusikaalissakin esiintyvä Helga kommentoi Cheapin lopettamista näin:

- Cheap on Suomen suurimpia tähtiä ja on todella harmillista, että Cheap kokee antaneensa kaikkensa. Toisin kuin minä, joka lauleskelen vielä useita kertoja Niveltämön Nukkemusikaalissa.

Vaikka Cheap lopettaakin, hänet tullaan aina muistamaan sinä nukkena, joka on tuonut nukketeatterin nuorisoyleisön ulottuville. Sitä manttelia voi olla muiden nukkejen vaikea täyttää. Konsertin jälkeen Cheap aikoo lomailla kunnolla.

- Vähän herätti kateutta, kun toi Fly-esityksen Antero pääsi käymään siellä teatterifestareilla Kolumbiassa ja mun piti vaan räpätä täällä kurasessa Lahdessa. Vikan keikan jälkeen mä otan kunnon irtioton ja ajan bemarilla Etelään.

Katso Cheapin video "Bemarit on ikuisia" täältä.

Suosittelemme