Lahesta

Onko sinulla matkamuisto kotisi sisustuksena? - Lähetä kuva!

30.9. ilmestyvässä Uusi Koti -erikoisnumerossa julkaistaan lehtemme lukijoiden kuvia matkamuistoista. Kuva: Vesa Tapiola

Onko olohuoneesi nurkassa afrikkalaiset viidakkorummut tai oletko naulannut seinälle intiaanipäähineen? Vai oletko kerännyt kirjahyllyysi hieman tyypillisempiä matkamuistoesineitä, kuten jäljitelmiä tunnetuista nähtävyyksistä? Ehkä jääkaappisi ovi on peittynyt siellä sun täältä kerätyistä magneeteista?

Haluamme nyt nähdä, millä eri tavoin matkoilta mukaan tarttuneet esineet ja niihin liittyvät muistot näkyvät lukijoidemme sisustuksessa. Olemme kiinnostuneita niin tavallista matkamuistoesineistä kuin hyvinkin luovista ratkaisuista.

Julkaisemme lähetetyistä kuvista koosteen 30.9. ilmestyvässä Uusi Koti -erikoisnumerossa.

Laita lähetetyn kuvan mukaan lyhyesti tietoja esineestä ja sen hankintaan liittyneestä matkasta. Kaikkien julkaistujen kuvien lähettäjät saavat palkinnoksi Finnkinon elokuvalipun, joten liitä mukaan myös postiosoitteesi!

Lähetä kuva ja teksti:

Sähköpostilla osoitteeseen toimitus@uusilahti.fi (otsikoi viestisi ”Uusi Koti”) tai nettisivuiltamme löytyvällä Lähetä-lomakkeella (valitse vaihtoehto ”kuva”).

Laita mukaan myös postiosoitteesi, julkaistujen kuvien lähettäjät saavat elokuvalipun.

Suosittelemme