Lahesta

Lahden takseille uusi ilme

Taksit erottuvat jatkossa entistä paremmin Lahden katukuvasta uusien teippauksien ansiosta.

Taksi erottuu katukuvasta entistä paremmin, sillä Lahden Aluetaksi uusii autojensa ilmeen.

Lahden Aluetaksi yhdenmukaistaa autokalustonsa ilmeen. Lähikuukausina autoihin teipataan uusi yhtenäinen, näkyvä ja myös liikenneturvallinen ilme.

- Autojen molempiin kylkiin tuleva teippaus on sopiva yhdistelmä vanhaa ja uutta, luonnehtii Lahden Aluetaksin toimitusjohtaja Timo Ahokanto.

Vanhaa tuttua taksimaailmaa edustaa Ahokannon mukaan keltamusta-tunnusväri, joka on totuttu näkemään pirssin katolla loistavassa kuvussa.

- Siitähän meidät tunnetaan. Kyydin tarvitseva osaa hakeutua kohti keltamustaa kaikkina vuorokauden ja vuoden aikoina. Keltainen väri on tunnetusti myös liikenneturvallisuuden kannalta turvallinen, Ahokanto muistuttaa.

- Toimialueemme on yhä kansainvälisempi. Keltamusta on maailmanlaajuisesti tunnettu taksin symboli, joten sen avulla palvelemme paremmin myös ulkomaalaisia asiakkaita, hän lisää.

Uutta teippauksessa on alaosassa esiintyvä Lahden Aluetaksin oma värimaailma, jossa sininen, vihreä ja valkoinen yhdistyvät harmonisesti.

- Aluetaksin omat värit kytkevät meidät vahvasti Päijät-Hämeeseen, maakunnan luontoon ja luonteeseen, Ahokanto kuvaa.

Ensimmäiset uuden ilmeen saaneet taksit ovat jo lähteneet liikenteeseen, ja teippaukset jatkuvat ripeällä tahdilla kesän edetessä. Timo Ahokanto uskoo, että pääosa kalustosta saadaan puettua uuteen ilmeeseen syksyyn mennessä.

Lahden Aluetaksi Oy on päijäthämäläinen tilausvälitysyhtiö. Se välittää taksitilauksia alueen taksiautoille. Kaikkiaan välityksen piirissä on yli 240 taksiautoa Päijät-Hämeessä.

Suosittelemme