Lahesta

MM-kisojen ajaksi majoitusta vanhaan Tevin taloon ja postitaloon

Tevin talon hostellin majoitushuoneistot ovat valmistuneet entisiin viraston työhuoneisiin. Huoneisiin mahtuu 2–4 henkeä.

MM-kisojen myötä Lahdessa nähdään uudentyyppisiä majoitusratkaisuja. Osa kisavieraista nukkuu yönsä entisissä Lahden teknisen viraston työntekijöiden työhuoneissa Vesijärvenkadulla. Myös rautatieaseman vieressä sijaitsevaan vanhaan postitaloon on järjestymässä tilapäisiä petipaikkoja.

Teknisen viraston taloon petipaikkoja on tulossa kolmeen kerrokseen yhteensä noin 94 ja postitalolle noin 100. Molemmat uudet majoituskohteet toimivat hostellin periaatteella eli niissä ei ole huoneistokohtaisia suihkuja.

Molemmat kiinteistöt ovat lahtelaisen kiinteistöyrittäjän Pasi Tinnilän omistuksessa, mutta kumpaankin kohteeseen on tulossa ulkopuoliset yrittäjät pyörittämään varsinaista majoitustoimintaa. Tevin talossa majoittajana on Yövy.fi Oy, jolla on huoneistojen vuokraustoimintaa mm. pääkaupunkiseudulla. Postitalon majoitusta pyörittää Holmossa Oy, jonka taustalla on pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöyrittäjä.

Lisää aiheesta keskiviikkona ilmestyvässä Uudessa Lahdessa.

Suosittelemme