Lukijalta

Lukijalta

Lahden miehelle

Vanha kirjoittelukumppanini Esa-Pekka Karvinen Lahdesta on taas pahoittanut mielensä (UL 9.12.). Karvinen, en ole haukkunut mitään. Pääosin kirjoitukseni koski sote-uudistusta ja hallituksen ajamaa julkisen terveydenhuollon alasajoa.

Sen lisäksi kerroin kirjoituksessani vain muutaman mielipiteeni Lahden taloustilanteesta. Enkä ole ollut hyökkäämässä mihinkään. Sehän on Lahti, joka on ollut hyökkäämässä naapuriensa kukkarolle ja itsenäisyyden kimppuun. Muista Karvinen mitä kävi, kun Lahti yritti syödä Heinolaa ja muita naapureitaan Uusi kunta -hankkeessa. Turpaan tuli kunnolla ja kauhea itku Lahdessa.

Lahtelaiset ihmiset ovat mukavaa väkeä, eikä minulla ole mitään heitä vastaan. Valitettavasti en voi sanoa samaa tietyistä lahtelaisista virkamiehistä tai valtuutetuista. Ja että Lahti vetää ihan kärpäspaperin lailla heinolaisia, melkoinen kielikuva. Itse en ole koskaan käyttänyt mitään mainitsemistasi palveluista enkä käy siellä ostoksilla.

Sovitaanko Karvinen, että sinä pysyt siellä omalla tontillasi ja minä omallani? Minulla ei ole aikaa eikä mielenkiintoa käydä kanssasi enempää kirjeenvaihtoa, vielä vähemmän keskustella asioista kanssasi naamatusten. Eli voit jatkossa miettiä syntyjä syviä ihan keskenäsi. Hienoa kuitenkin, että sinä sentään älysit juhlistaa itsenäisyyspäivää

Lahtelaiset ihmiset ovat mukavaa väkeä. Valitettavasti en voi sanoa samaa tietyistä lahtelaisista virkamiehistä tai valtuutetuista.
Mika Yli-Kaakinen

Suosittelemme