Lukijalta

Lukijalta

Mitäs me just sovittiin?

Eikö sovittu niin, että ei korosteta missään tapauksessa eikä tilanteessa, että on olemassa tyttöjä ja poikia, ei ainakaan omissa perinteisissä rooleissaan. Kuinka on siis mahdollista, että ihan Ylen pääuutislähetyksessä muutama päivä sitten tehtiin selvä ero poikien ja tyttöjen välillä.

Kun tehdyn tutkimuksen mukaan pojat ovat niin onnettomia matematiikassa eikä tiimityöskentelykään heiltä oikein onnistu, niin uutisoinnissa oli sopivaa unohtaa kaikki sovittu ja palattiin entisiin asetelmiin. Olisiko niin, että nämä sukupuolirajat ja muinaiset rooliodotukset voidaan unohtaa silloin ja korostaa tällöin - tarpeen mukaan.

Eli lisäohjeistusta vielä kaivattaisiin tämän asian suhteen. Siellä Ylen johdossahan se suurin asiantuntemus luulisi löytyvän, koska sinne juuri valittiin johtoon uusi tähän asiaan vihkiytynyt henkilö.

Ja entäs tämä sitten? Kohta vietetään Isänmaamme sadatta itsenäisyyspäivää? Miten niin Isänmaan, etteikö äidinkin kävisi yhtä hyvin ja ihan jonkun muun nykyaikaisesti kaikkein parhaiten.

Pasiko?

Suosittelemme