Lukijalta

Lukijalta

Sinisten tulevaisuus

Sininen Tulevaisuus -yhdistys näyttää saavan puolueensa kasaan kerättyään ilmoituksensa mukaan 5 000 kannattajakorttia. Sininen Tulevaisuus syntyi perustavien kansanedustajien mukaan siitä, että he eivät voineet hyväksyä Jussi Halla-ahon tapaa tulla valituksi, koska puoluekokouksessa oli väärä ”tunnelma” ja salaisissa Facebook-ryhmissä ”juntattiin” Halla-ahoa Perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Perussuomalaisia ei ole kukaan kaapannut vaan Perussuomalaisten puoluekokouksessa äänestivät paikalle tulleet puolueen jäsenet jotka päättivät ”kentän äänellä” uusista henkilövalinnoista. Perussuomalaisten ulkopuolisia äänestäjiä ei kokouksessa ollut.

Minusta näyttää lähinnä siltä, että Sinisen Tulevaisuuden perustajat eivät halunneet päästää irti keskeisistä ministerisalkuistaan vaan pitää ne hinnalla millä hyvänsä. Kuka kannattaa puoluetta ilman ideologiaa ja jonka ainut agenda on pitää ministerinsalkut hinnalla millä hyvänsä, myöntyen muiden hallituspuolueiden vaatimuksiin?

Ylen nettiradio-haastattelussa (12.10.) haastateltiin Sinisen Tulevaisuuden Sampo Terhoa jolta kysyttiin keitä muita Siniseen Tulevaisuuteen siirtyneitä on Päijät-Hämeessä kuin kansanedustaja Anne Louhelainen, Terho ei paitsi kyennyt nimeämään ketään muuta aktiivia hänen lisäkseen vaan lisäksi väitti, että jotkin ovat tehneet vaivihkaa salassa työtä puoluehankkeelle, koska pelkäävät miten heihin suhtaudutaan. Jo tästä Sampo Terhon kommentista voidaan päätellä minkälainen puolue on kyseessä.

Matias Granlund

Suosittelemme