Lukijalta

Lukijalta

Hyppyrimäkien näköalatasanteelle heti ilmoitustaulu!

Olen Lahden uimaloiden vakiokäyttäjä ja Lahden kausikorttilaisten vs. puheenjohtaja, mutta olen kyllästynyt antamaan neuvoja ja vastailemaan ulkomaisryhmille samoihin kysymyksiin uimastadionin edustalla useina päivinä. Maauimalan lipunmyyjille tämä asia ei suinkaan kuulu! Miten hyppyrin laelle pääsee? Milloin hyppyrimäet ovat auki? Missä sijaitsee hiihtomuseo? Paljonko pääsyliput näihin maksavat?

Tämän tehtävän luulisi kuuluvan urheilutoimenjohtaja Tommi Lankille ja tiedottamisen taas kaikkien Lahti tiedottajien äidille, viestintävastaava Heini Moisille! Mutta olisihan se jo liikaa pyydetty, että he tämän tajuaisivat!

Lahti voi tietysti palkata minut ensi kesäksi oppaaksi kyseiselle näköalapaikalle, mutta halvempi ja käytännöllisempi ratkaisu saattaisi olla, että Lahden hyppyrimäkien käytöstä vastaava virasto pystyttäisi paikalle ihan oikean ilmoitustaulun, josta ilmensivät edellä esittämäni seikat ja kellon ajat.

Suomi ei nyt ilmoituskielenä aivan riitä, joten hakekaa vieraan kielen teksteihin apua vaikka minulta, ellette omasta keskuudestanne löydä tähän pätevää henkilökuntaa.

Olen lyönyt vetoa, että asia ei etene mihinkään, koska minä satun olemaan ehdottaja!

Olen lyönyt vetoa, että asia ei etene mihinkään, koska minä satun olemaan ehdottaja! Olisiko niin, että Lahdessakaan ihmeiden aika ei ole ohi ja kyltti näköalatasanteelle ilmestyy! Muuten olen pari kymppiä köyhempi!

Juhani Melanen

Suosittelemme