Jutut

Tivoli Sariola saapuu lauantaina Launeelle

Tivolin tunnelmasta pääsee nauttimaan Lahden Launeella viikonloppuna.

Tivoli Sariolan kiertue alkaa Lahdesta lauantaina. Pääsiäisenä tivoli palvelee perinteisesti pidennetyin aukioloin.

– Viime vuoden 130-vuotisjuhlakiertueemme oli menestys, ja tietysti odotukset ovat korkealla tänäkin vuonna. Toivotaan, että kevätsää suosii meitä Lahdessa ja saamme jälleen hyvän startin kiertueeseen, Sariolan toimitusjohtaja ­Ville Sariola sanoo.

Jännittävin uutuus nähdään yläilmoissa, kun tsekkiläiset Kaiserin veljekset tekevät paluun.

– Tämän kevään laiteuutuus Hawaii ei näillä näkymin ehdi vielä Lahteen, mutta uusien ilma-akrobatia-esitysten ensiesitykset nähdään Lahdessa, Sariola kertoo.

Tivolin kiertue alkaa perinteisesti Lahdesta. Sariolan perinteet juontavat yli 130 vuoden päähän. Se on Suomen ainoa tivoli, jossa nähdään päivittäin nukketeatteriesityksiä sekä ilma-akrobatiaesityksiä.

Tivoli Sariola on tehnyt vuosia yhteistyötä erilaisten hyvää tekevien tahojen, kuten Lastenklinikoiden Kummien kanssa.

Jokaisesta myydystä päivärannekkeesta lahjoitetaan tänä vuonna 20 senttiä Lastenklinikoiden viihtyvyyteen, eli huvittelemalla tivolikentällä osallistuu samalla hyvään.

– Päätimme tuplata päivärannekkeista Lastenklinikoiden Kummeille lahjoitettavan osuuden suuruuden tälle vuodelle, ja tänäkin vuonna teemme kummitivolivierailun Lastenklinikoille pikkupotilaiden iloksi. Pienillä hyvillä teoilla voi olla valtava merkitys, Ville Sariola toteaa.

Tivoli Sariola vierailee 13.–22.4. Launeen kentällä. Tivoli on avoinna arkisin klo 16–20, lauantaisin 12–20 ja sunnuntaisin 12–18. Huom! Pe 19.4. 12–20 ja ma 22.4. 12–18.

Suosittelemme