Ajankohtaista

Mäkikatsomon saunoille lisää aukioloa aamuisin ja lauantaisin

Lahden mäkikatsomon saunat ovat syyskauden ajan osittain yleisön käytössä Lahden uimahallin remontin vuoksi. Kaupungin liikuntatoimen tekemän linjauksen mukaan saunoja lämmitetään yleisölle avoimien kuntosalivuorojen yhteydessä maanantai- ja keskiviikkoaamuisin klo 7-9 sekä lauantaisin kello 8 - 15.30. Lisäksi harkitaan perjantai-illan yleisön kuntosalivuoron yhteydessä tapahtuvaa saunan lämmitystä. Liikunta- ja kulttuurilautakunta hyväksyi nämä linjaukset maanantain kokouksessaan.

Päätöksen taustalla on lahtelaisen Petri Alastalon kaupungille lähettämä ehdotus, jossa hän esitti saunojen pitämistä avoinna arkisin kello 14-19 ja viikonloppuisin 10-16. Nyt hyväksytty ehdotus on siis kompromissiratkaisu. Alastalo oli kiinnittänyt asiaan julkisesti huomiota lehtemme mielipidepalstalla 18.2. ja 5.8. julkaistuissa kirjoituksissa.

Lahden uimahallin remontti kestää arviolta tammikuun loppuun.

Tommi Berg
tommi.berg@uusilahti.fi

Suosittelemme