Lue uusin näköislehti tästä

Ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin. Näköislehden kalenterikuvakkeesta aukeaa arkisto, josta löytyy vanhat näköislehdet marraskuusta 2012 alkaen.

Hiihtostadionin tulostaulun hankinnassa erikoisia vaiheita

Lahden hiihtostadionin vanhan tulostaulun tilalle on yritetty hankkia modernia led-näyttöä kohta jo neljän vuoden ajan. Viidesti kilpailutus on kariutunut valituksiin ja kuudetta valmistellaan. Jokaisella kerralla kapuloita rattaisiin on laittanut kempeleläinen Pomi Finland Oy ja sen toimitusjohtaja Jari Karsi, jonka haastattelu on luettavissa keskiviikon Uudessa Lahdessa. - Minusta tuntuu, että hanke on kompastellut sen takia, että kaupungilla on valmiina tiedossa mieluisampi tavarantoimittaja tähän projektiin, Karsi epäilee.

Uusi juttusarja kahvilakulttuurista alkaa

Kauppakeskus Trion Robert’sin kaverikööriin kuuluvat lahtelaiset eläkeläiset Kaarlo Palvanen, Jorma Savolainen, veljekset Erkki ja Matti Lehtola sekä Perttu Pihlavamäki. - Tällä samalla porukalla olemme kokoontuneet jo muutaman vuoden ajan. Aiemmin istuimme eräässä toisessa kahvilassa. Mutta nyt täällä saamme juoda kahvimme posliinikupeista, siellä kahvi nautittiin pahvimukeista. Lisää Trion Robert’sin kaverusten mietteistä voit lukea keskiviikkona 28.1. ilmestyvästä Uudesta Lahdesta. Kevään 2015 kuluessa julkaisemme juttusarjan, jossa kuvaillaan paikallisen kahvilakulttuurin ilmentymiä erilaisten persoonien ja kahvilaporukoiden kautta.

Uusi Lahti, 100 000 asukkaan kaupungissa ilmestyvä kaupunkilehti on kaupunkinsa näköinen, nuorekas, aggressiivinenkin, kotiinpäin Lahteen vetävä.

Uusi Lahti on myös voimakas mielipidelehti, jonka kannanottoja odotetaan - pelätäänkin - sekä kaupungin päättäjien että tavallisten kaupunkilaisten keskuudessa.